Overzicht
Nieuws

Artikel Beloftevolle KMO van het jaar

Twee Roeselaarse bedrijven mogen zich finalist noemen van de prestigieuze wedstrijd (beloftevolle) KMO van het Jaar die jaarlijks door Unizo West-Vlaanderen wordt georganiseerd.

Het HR-consultancy bedrijf Strateeg HR, gevestigd langs de Meensesteenweg, maakt kans op de titel Beloftevolle KMO van het jaar. Het bedrijf is gespecialiseerd in inhouse rekrutering, opmaak van digitale rekruteringscampagnes via sociale media en HR advies bij de klant in de breedste zin van het woord.

Andere finalisten in deze categorie zijn het Oostkampse Qualitec en het Kortrijkse BiometriQ. Daarnaast is Visix uit Beveren in de running voor de titel KMO van het Jaar. De Europees toonaangevend groot-formaat drukkerij van kwalitatief en duurzaam promotiemateriaal met visuele impact neemt het op tegen het Brugse The List Media dat zijn kernactiviteit als het genereren van klanten voor hun klanten en cycling boutique Raida die actief is in West- en Oost-Vlaanderen.

“Met deze poule aan heel sterke finalisten belooft het voor de jury niet makkelijk te worden om één winnaar per categorie te kiezen”, zegt Vincent Kint, gedelegeerd bestuurder van UNIZO West-Vlaanderen “Zonder twijfel mogen we ons verwachten aan een heel spannende avond op de uitreiking op 19 oktober bij INOFEC in Tielt. UNIZO West-Vlaanderen is vooral verheugd dat er nog steeds zulke sterke KMO’s in onze provincie ondernemen en dat we hen mogen blijven ondersteunen.”

Artikel: Het Laatste Nieuws

All posts

Jouw slimme zet, ons strategisch HR-beleid.

Met Strateeg HR ondersteunen we bedrijven zodat zij hun menselijk kapitaal optimaal kunnen benutten.
Tevreden klanten!
Lees hun verhaal hier