Over

Bij Strateeg HR helpen we bedrijven om hun menselijk kapitaal optimaal te benutten.

$4.8m

In pure profits for our clients

100%

Satisfaction guarantee

#1

Rated agency

99%

Client retention

Over ons

Wie zijn de gezichten van Strateeg HR en hoe kwam ons bedrijf tot stand? Ontdek het hier!
Team

Kennismaken met het team van Strateeg HR

Bieke Vanrenterghem
HR Business Partner
Melina Sadeghieh
HR Business Recruiter
Bjorn Vanrumste
HR Business Partner
Nick Snauwaert
Co-founder & Bestuurder
Frederick D'Hooghe
Co-founder & Bestuurder
Jij?
We zijn op zoek naar extra versterking.
Waarden

Onze waarden, hier staan we voor.

Transparantie

Transparantie is een fundamentele waarde voor ons. We streven naar openheid en eerlijkheid in al onze interacties met klanten, medewerkers en belanghebbenden.

Duurzaamheid

Stroomlijnen van HR-processen, het verminderen van onnodige administratie en het gebruik maken van technologie om taken te automatiseren. Op deze manier worden niet alleen kosten bespaard, maar wordt ook de ecologische voetafdruk verkleind.

Proactief

We zijn een betrouwbare adviseur voor onze klanten. We nemen het voortouw bij het identificeren van mogelijkheden voor verbetering, het aanpakken van potentiële problemen en het adviseren over best practices in HR-management. We bieden proactieve begeleiding en ondersteuning aan onze klanten om hen te helpen vooruitgang te boeken en concurrentievoordeel te behalen.
Tijdlijn

Ons traject

Start
September 2022

Nick en Frederick houden Strateeg HR boven de doopvont. Voortaan bundelen zij hun expertise in HR en digitale marketing.

Groei
Juni 2023

Niet alleen voor klanten wordt nieuw talent gezocht, ook Strateeg HR zelf kent een sterke groei. De eerste aanwerving vond plaats in januari, maar nog voor de zomer kwam er extra HR-expertise bij.

Erkenning
September 2023

Strateeg HR mocht één kaarsje uitblazen en dat was ook Unizo West-Vlaanderen niet ontgaan. Ons jong bedrijf was namelijk een van de drie genomineerden als ‘Beloftevolle KMO van het jaar’, een hele eer!

Toekomst
2024 en verder

Niet alleen blijven we naarstig de eigen vaardigheden verfijnen, ook als zaak durven we luidop te dromen. Zo is Strateeg HR op zoek naar bijkomende medewerkers en streven we ernaar om na onze eigen provincie ook Oost-Vlaanderen te veroveren. Gent is uiteindelijk de hoofdstad van West-Vlaanderen, nietwaar?

Contacteer ons

Jouw slimme zet, ons strategisch HR-beleid.

Bij Strateeg HR helpen we bedrijven hun menselijk kapitaal optimaal te benutten.
Tevreden klanten!
Lees hun verhaal hier