Overzicht
Inzichten

Freelance HR met gebundelde krachten

Freelance HR met gebundelde krachten

Alle voordelen van freelance HR, maar dan met een extra portie teamspirit. Dat is Strateeg HR in een notendop. Onze medewerkers stippelen voor jou een HR-beleid op maat uit, voeren rekruteringscampagnes of ondersteunen je actief op de werkvloer. Dat doen ze soms alleen, maar steeds met de steun van een voltallig team. En dat heeft zo zijn voordelen.

There is no ‘I’ in freelance HR

Wie samenwerkt met Strateeg HR krijgt uiteraard een vaste contactpersoon, die zich wekelijks over jouw HR-beleid ontfermt. Die persoon vormt als het ware jouw eigen HR-dienst op de werkvloer. Toch kan deze medewerker een beroep doen op de kennis van een volledig team. Binnen Strateeg HR hebben we namelijk elk onze eigen specialisatie en uiteraard delen we die expertise graag met onze collega’s.

Zo weet de ene collega meer over digitale rekruteringscampagnes op sociale media, terwijl de andere collega beter thuis is in het opstellen van arbeidsreglementen. Door de krachten te bundelen kunnen we onze klanten de best mogelijke service bieden.

Daarnaast garandeert freelance HR een objectieve kijk op je zaak. Hoewel wij bij jou op kantoor komen werken, hebben we mogelijkheid om de situatie neutraal te benaderen en zo het best mogelijke advies te verlenen. Voor een eigen medewerker ligt de drempel vaak wat hoger om eventuele pijnpunten aan te kaarten en aan te pakken. Daarom kan je ook onze HR-expertise inschakelen als je wél al een eigen HR-dienst hebt, maar graag aanvullende kennis wil toevoegen.

Goedkoper én veelzijdiger

Wie kiest voor freelance HR, kiest – de naam zegt het zelf – voor een samenwerking op freelance basis. Er is dus geen vast arbeidscontract, zoals je doorgaans hebt voor je medewerkers. Dat is ook bij Strateeg HR het geval en het biedt zeker een voordeel voor jou als ondernemer.

Zo kan je al vanaf 8 uren per week een beroep doen op de HR-ondersteuning van Strateeg HR. Je betaalt enkel voor de uren waarin wij effectief voor jou aan de slag zijn en beschikt zo over een eigen HR-dienst. De intensiteit van de samenwerking wordt in onderling overleg en helemaal op maat bepaald, met een transparant uurtarief. Je komt dus nooit voor onaangename verrassingen te staan.

Op die manier is freelance HR aanzienlijk goedkoper dan het aanwerven van een eigen HR-medewerker in loondienst. Zoals eerder aangegeven, is ons volledig team ook veelzijdiger én is een samenwerking erg flexibel. Kies je bijvoorbeeld eerst voor HR-advies, maar wil je later alsnog onze diensten inschakelen voor aanvullende HR-ondersteuning of specifieke rekruteringscampagnes? Het is allemaal perfect mogelijk.

Interesse in freelance HR met alle voordelen van een hecht team?

Aarzel dan niet om contact op te nemen met Strateeg HR.

All posts

Jouw slimme zet, ons strategisch HR-beleid.

Met Strateeg HR ondersteunen we bedrijven zodat zij hun menselijk kapitaal optimaal kunnen benutten.
Tevreden klanten!
Lees hun verhaal hier