Overzicht
Inzichten

Ontdek de kracht van assessments met Strateeg HR

Ontdek de kracht van PPA en GIA met StrateegHR

We kunnen met trots meedelen dat wij, als StrateegHR, nu gecertificieerd zijn door Thomas International voor het uitvoeren van de Persoonlijke Profielanalyse (PPA) en de General Intelligence Assessment (GIA). Deze certificiering zorgt er voor dat we diepgaand inzicht krijgen in het werkgedrag en cognitieve capaciteiten. Dit voegt een enorme waarde toe aan onze diensten.

Wat is PPA?

De Persoonlijke Profielanalyse (PPA) geeft in slechts 8 minuten een nauwkeurig inzicht in hoe mensen zich op het werk gedragen. Dit helpt bij het werven van nieuw personeel en het verbeteren van het moreel van medewerkers. Je ontvangt een gedetailleerd profiel van iemands sterke punten, aandachtspunten, communicatiestijl, waarde voor de organisatie, motivatoren, angsten en gedrag onder druk. De PPA wordt geleverd met meer dan 18 rapporten, die kunnen gebruikt worden om mensen aan jobs te koppelen, cv’s te selecteren en je medewerkers te managen, coachen en ontwikkelen. Bovendien is de PPA geregistreerd bij de British Psychological Society en gecontroleerd op technische criteria door de Europese Federatie van de Psychologists’ Associations.

Wat is GIA?

Naast de PPA bieden wij ook de General Intelligence Assessment (GIA) aan. Dit is een meting van het leervermogen van een persoon op vijf belangrijke gebieden:

  • Redeneren
  • Perceptiesnelheid
  • Cijfersnelheid en accuratesse
  • Woordbetekenis
  • Ruimtelijk inzicht

Door GIA-resultaten te gebruiken, kun je de best passende kandidaat voor een functie identificeren.

Voordelen

PPA en GIA kunnen samenwerken om potentieel te voorspellen en de juiste match te vinden voor specifieke rollen. Kortom, deze assessments helpen organisaties bij het begrijpen van individueel gedrag, het optimaliseren van teams en het nemen van weloverwogen beslissingen in werving en ontwikkeling.

Deze assessments zijn niet alleen waardevol voor ons, maar ook voor jouw organisatie. Ze helpen bij het nemen van weloverwogen beslissingen, minimaliseren risico's en bevorderen een positieve werkomgeving. Of het nu gaat om werving en selectie, loopbaanontwikkeling of teamontwikkeling, PPA en GIA kunnen een cruciale rol spelen.

Ben je benieuwd hoe PPA en GIA jouw organisatie kunnen versterken? Neem dan contact met ons op. We staan klaar om je te helpen en te laten zien hoe deze assessments jouw bedrijf kunnen ondersteunen in weloverwegen personeelsbeslissingen.

All posts

Jouw slimme zet, ons strategisch HR-beleid.

Met Strateeg HR ondersteunen we bedrijven zodat zij hun menselijk kapitaal optimaal kunnen benutten.
Tevreden klanten!
Lees hun verhaal hier