Referenties

Tevreden klanten!
Lees hun verhaal hier

Enkele reviews

"Met kennis van zaken"

In 2 kwartalen tijd werd succesvol een stevig HR-fundament gebouwd voor een stevige groei te bewerkstelligen. Een succesvolle en betaalbare recruteringscampagne met 3 bijkomende werkkrachten waren kers op de taart! Sterke aanrader om mee samen te werken in deze uitdagende tijden mbt HR! Bedankt!

Thijs Vanhoutte
Managing Partner
"Resultaatgericht"

Dankzij de inspanningen van Strateeg HR vonden wij onze ideale IT - support engineer. Enthousiast, professioneel en resultaatgericht, 3 belangrijke eigenschappen die Strateeg HR typeert. Wij zullen zeker verder beroep doen op jullie.

Stephanie Vandemoortele
HR Manager
"Met kennis van zaken"

Professioneel, gedreven en met kennis van zaken heeft Strateeg HR ons (onder meer) geholpen bij het invullen van een aantal vacatures die al even open stonden!

Nickolas Vulsteke
Zaakvoerder
"Bedankt voor jullie hulp"

StrateegHR hielp ons wekelijks op dinsdag. Niks was te veel voor Melina. Ze hielp mee denken, matching met perfecte kandidaten en heeft zelfs meegeholpen om een recruitment platform op pootjes te zetten. Ik kan op haar rekenen en vertrouwen. Toen er nood was aan meer dagen heeft StrateegHR meteen de agenda's ondersteboven gegooid om ons uit de bres te helpen. Wij zullen zeker bij nood terug beroep doen op jullie. Ik raad hen dan ook aan iedereen aan!

Liesje Ghekiere
HR Verantwoordelijke
"We werken zeker nog samen"

Nick hielp mee in de zoektocht naar gekwalificeerde kandidaten (Software Developers) dit jaar. Hij hielp mee in het uitvoeren van evaluatiegesprekken, het opzetten van een rekruteringsflow, gaf HR-advies en nam de administratieve kant van het HR-gebeuren op zich. We werken in de toekomst zeker nog samen met Strateeg-HR

Frederik Santens
Zaakvoerder
"Rekruteringscampagnes die echt werken"

Dankzij de rekruteringscampagnes van Strateeg HR vonden er in één maand tijd maar liefst 5 aanwervingen plaats. Wij hebben een goede samenwerking met Strateeg. Frederick ontzorgt ons met betrekking tot aanwerving van nieuwe medewerkers. Op lange termijn blijven we zeker samenwerken met Strateeg!

Kurt Heyman
Zaakvoerder
"Vlotte samenwerking"

Strateeg HR fungeerde als mijn persoonlijk klankbord. Ze zetten de besproken zaken om in werkbare taken en stroomlijnden de rekruteringsprocedure. Door gebruik te maken van een HR scan kreeg ik documentatie op maat van mijn bedrijf. Ook op rekruteringsvlak werden de vacatures (IT Teamlead, Operations Manager, Marketing) snel en efficiënt ingevuld

Dirk Versavel
Zaakvoerder
"Aanrader"

Frederick versterkte ons team als HR-partner. In een zeer korte tijd werd de vacature ingevuld. We zijn zeer tevreden van Strateeg HR. Het is zeker een aanrader.

Louis-Philippe Deweer
Zaakvoerder
"Doorbijters"

Wij zijn ons bewust van de complexe profielen (Stedenbouwkundig ontwerpers & adviseurs) waarnaar we op zoek zijn.  Het blijven zoeken en doorbijten leidde tot de aanwerving van een getalenteerde witte raaf.  Puik werk!

Wim Carrein
Zaakvoerder
"Topservice"

Na 3 weken vond Strateeg HR onze nieuwe collega Landmeter waar we al maanden naar op zoek waren. Topservice, bedankt!

Jannes Plancke
Zaakvoerder
"Super tevreden"

Frederick zorgde dat onze vacature van technisch tekenaar in minder dan een maand werd ingevuld. We zijn super tevreden over dit resultaat. Zeker een aanrader en bij volgende HR-issues worden ze zeker terug aangesproken.

Bart Coopman
Zaakvoerder
"Snel en efficiënt"

"Na lang zelf zoeken naar het juiste profiel via sociale media en andere kanalen.. dan gehoord van Strateeg HR en na 4 weken heb ik mijn profiel (Kinesist) te strikken! Bedankt Bieke

Tom Maselus
Zaakvoerder
"Prachtig resultaat"

Prachtig resultaat geleverd! 3 capabele, goed opgeleide techniekers gevonden in een zeer korte periode! Top team!

Nicolas Vandendriessche
Zaakvoerder
"Een topteam om mee samen te werken"

Strateeg HR heeft onze aanwervingsprocedure mee helpen opzetten en ze hebben gezorgd voor een instroom van kandidaten. Een aanrader!

Vincent Stragier
Zaakvoerder
"Zeker niet mee in zee gaan..."

... want als iedereen ziet hoe goed dit team is dan hebben ze geen tijd meer om voor ons te werken. Amper 5 weken in het proces en ondertussen reeds de moeilijkste, meest senior vacature ingevuld voor 1/3de van de prijs tov het "no-cure-no-pay" principe waar we vroeger op steunden.

Pieter-Jan Hoedt
Managing Partner
Cases

Ontdek het verhaal van onze tevreden klanten.

Jouw slimme zet, ons strategisch HR-beleid.

Met Strateeg HR ondersteunen we bedrijven zodat zij hun menselijk kapitaal optimaal kunnen benutten.
Tevreden klanten!
Lees hun verhaal hier