Concreet en duidelijk HR-advies

  • HR is brede en complexe materie, die een deskundige aanpak vereist.
  • Hoe verwelkom je bijvoorbeeld nieuwe werknemers of verbind je bestaande teamleden met je zaak?
  • Dankzij het HR-advies van Strateeg HR kan je hiermee zelfverzekerd aan de slag.
De aanpak van Strateeg HR

HR-advies op maat van jouw zaak

01

HR-scan

Iedere samenwerking start met een uitvoerige HR-scan van je bedrijf. Zo brengen we jouw huidig HR-beleid in kaart en detecteren we jouw specifieke noden. Dit vormt de basis voor het latere HR-advies.
02

Onze expertise

Rekruteringsbeleid


Via een rekruteringsbeleid brengen we structuur in organisaties om zo geschikte kandidaten aan te trekken en aan te nemen voor openstaande functies. Een doordacht rekruteringsbeleid bevordert de efficiëntie, vergroot de kans op het aantrekken van talent en heeft een positieve invloed op de bedrijfscultuur.

Loonbeleid

Bij het opzetten van een loonbeleid brengen we structuur in de beloning en compensatie voor medewerkers. Het is noodzakelijk omdat het niet alleen de motivatie en tevredenheid van het personeel beïnvloedt, maar ook bijdraagt aan het aantrekken en behouden van talent in een competitieve arbeidsmarkt.

Retentiebeleid

We zetten in op het behouden van werknemers en hun betrokkenheid bij een organisatie te versterken. Effectieve communicatie, erkenning van prestaties en leiderschapsontwikkeling zijn essentiële elementen. Door middel van dit beleid willen we de tevredenheid van werknemers vergroten en de productiviteit verhogen.

Opleidingsbeleid

Stilstaan is achteruitgaan. Een sterk opleidingsbeleid betekent dat je medewerkers zich kunnen ontwikkelen en doorgroeien. Het zorgt voor een ruimere kennis binnen je team, maar ook een verhoogde tevredenheid.

03

In de praktijk brengen

Het HR-advies van Strateeg HR gaat gepaard met talloze tips & tricks en voldoende documentatie om zelf aan de slag te gaan. Uiteraard kan je ook een beroep doen op onze HR-ondersteuning, waarbij we de gemaakte plannen zelf uitvoeren in de praktijk. Zo komt een medewerker van Strateeg HR plaatsnemen bij jou op kantoor om je HR-beleid van A tot Z in handen te nemen.
FAQs

Veelgestelde
vragen

01
Waarom is een HR-scan precies nodig?

Iedere onderneming heeft andere noden en die brengen we graag duidelijk in kaart. Zo kan bedrijf A kampen met een personeelstekort door ontoereikende loonpakketten, terwijl bedrijf B misschien nog geen gebruik maakt van de moderne rekruteringstechnieken. Bij ons HR-advies houden we je specifieke noden steeds in het achterhoofd.

02
Hoe helpt Strateeg HR het verschil te maken?

Aan de hand van een uitvoerige benchmark toetsen we jouw HR-beleid af aan dat van je voornaamste concurrenten. Op die manier kunnen we eventuele pijnpunten detecteren en verhelpen. Dat maakt je zaak aantrekkelijker voor sollicitanten én voor de huidige medewerkers.

03
Wat als ik geen tijd heb om het HR-advies op te volgen?

Wij bieden je alle handvaten om zelf aan de slag te gaan met je HR-beleid, maar uiteraard kan je ons team ook nog altijd inschakelen voor professionele HR-ondersteuning en rekruteringscampagnes. Zo brengen wij het HR-advies zelf in de praktijk.

Boek jouw gratis adviesgesprek

Benieuwd wat ons HR-advies voor jouw zaak kan betekenen? We lichten onze aanpak graag toe, volkomen gratis en vrijblijvend.
Gratis gesprek aanvragen

Vraag een gratis HR-scan aan

Benieuwd hoe het HR-beleid van je onderneming scoort? Dankzij onze gratis HR-scan krijg je nieuwe inzichten in enkele minuten tijd.
HR-scan starten

Jouw slimme zet, ons strategisch HR-beleid.

Met Strateeg HR ondersteunen we bedrijven zodat zij hun menselijk kapitaal optimaal kunnen benutten.
Tevreden klanten!
Lees hun verhaal hier