KMO-Portefeuille

Strateeg HR is erkend dienstverlener voor de pijlers opleiding (DV.O248715) en advies (DV.A247731).

Bekijk hier welke diensten van Strateeg HR in aanmerking komen.

Inschrijven voor één van onze diensten met subsidie via KMO-portefeuille? Neem contact op via onderstaand formulier.

Or
Bedankt! We hebben jouw gegevens goed ontvangen. We nemen binnenkort contact op.
Oeps! Er ging iets mis

Advies

Rekruteringsbeleid

Via een rekruteringsbeleid brengen we structuur in organisaties om zo geschikte kandidaten aan te trekken en aan te nemen voor openstaande functies. Een doordacht rekruteringsbeleid bevordert de efficiëntie, vergroot de kans op het aantrekken van talent en heeft een positieve invloed op de bedrijfscultuur.

Loonbeleid

Bij het opzetten van een loonbeleid brengen we structuur in de beloning en compensatie voor medewerkers. Het is noodzakelijk omdat het niet alleen de motivatie en tevredenheid van het personeel beïnvloedt, maar ook bijdraagt aan het aantrekken en behouden van talent in een competitieve arbeidsmarkt.

Retentiebeleid

We zetten in op het behouden van werknemers en hun betrokkenheid bij een organisatie te versterken. Effectieve communicatie, erkenning van prestaties en leiderschapsontwikkeling zijn essentiële elementen. Door middel van dit beleid willen we de tevredenheid van werknemers vergroten en de productiviteit verhogen.

Opleidingsbeleid

Stilstaan is achteruitgaan. Een sterk opleidingsbeleid betekent dat je medewerkers zich kunnen ontwikkelen en doorgroeien. Het zorgt voor een ruimere kennis binnen je team, maar ook een verhoogde tevredenheid.

Opmerking: Het implementeren van deze adviezen valt ook onder de diensten van Strateeg HR, maar is niet inbegrepen in de mogelijkheden van de KMO-Portefeuille.

Opleiding

Opleiding LinkedIn Recruiter

De opleiding "LinkedIn Recruiter" richt zich op het effectief trainen van professionals in het gebruik van LinkedIn als een krachtig rekruteringsinstrument. Deelnemers leren wat wel en wat niet werkt, hoe ze LinkedIn op de juiste manier kunnen gebruiken, en ontvangen training van experts in het gebruik van LinkedIn. De cursus behandelt strategieën voor het vinden, benaderen en aantrekken van gekwalificeerde kandidaten via het LinkedIn-platform, evenals het opbouwen en onderhouden van een sterk professioneel netwerk. Geavanceerde zoektechnieken, het gebruik van filters en analyses worden besproken om de mogelijkheden van LinkedIn volledig te benutten voor het aantrekken en behouden van talent voor organisaties.

Deze opleiding heeft als doel de medewerkers te trainen waardoor ze beter in staat zijn digitale tools effectief te gebruiken bij het rekruteren

Doelgroep: HR medewerkers, zaakvoerders, verantwoordelijken management team

Opleiding Rekruteringscampagnes via sociale media

Het uitwerken van een opleiding omtrent rekruteringscampagnes via sociale media omvat het ontwikkelen van een gestructureerd trainingsprogramma om medewerkers binnen de organisatie te trainen in het effectief gebruik van sociale media voor het aantrekken van talent.

Doelgroep: HR medewerkers, zaakvoerders, verantwoordelijken management team, marketing medewerkers