Doelgerichte rekruterings- campagnes

  • In de zogenaamde ‘war for talent’ is het belangrijk om uit te blinken met kwalitatieve inhoud en doelgerichte rekruteringscampagnes.
  • Ons doel? Opvallen in de massa, zodat talentvolle medewerkers kiezen voor jouw bedrijf.
De aanpak van Strateeg HR

De kracht van social media recruitment

01

Picture perfect

Een beeld zegt meer dan duizend woorden. Onze videograaf komt langs om jouw bedrijf op een aantrekkelijke manier in beeld te brengen. Het maakt meteen duidelijk wie je bent en wat je doet. Daarnaast laten we ook één of meerdere collega’s aan het woord.
02

Let's get digital

Facebook, Instagram, LinkedIn, TikTok of Google? Dankzij onze marketingachtergrond zijn we bij Strateeg HR van alle (digitale) markten thuis. We weten jouw doelgroep perfect te bereiken en zorgen voor een verhoogde naamsbekendheid voor je onderneming.
03

Grondige screening

Alle advertenties leiden naar een landingspagina op je website, die wij vormgeven. Vervolgens screenen onze HR-consultants de kandidaten en voeren we eventueel zelfs de eerste sollicitatiegesprekken. Zo ben je zeker van een goede match.

Voorbeelden van zo'n landingspagina kan je hier bekijken: Cluma, Deprez.
FAQs

Veelgestelde vragen

01
Waarom maken jullie een landingspagina op onze site?

Door gebruik te maken van deze landingspagina, gidsen we de kandidaten rechtstreeks naar jouw bedrijf. Het voelt persoonlijker aan en geeft de sollicitant dan ook meer vertrouwen. Bovendien is het een handige manier om alle contactgegevens te verzamelen en hiermee aan de slag te gaan.

02
Waarom zijn advertenties op social media belangrijk?

Zowat 90% van de werkende bevolking is actief op social media, zo kunnen we niet alleen de actief werkzoekenden maar ook de latent werkzoekenden benaderen. Bovendien is het met social media recruitment mogelijk om erg doelgericht te werken. Zo komt je vacature zeker bij de juiste doelgroep terecht en gaat er geen advertentiebudget verloren.

03
Volg ik de instroom via de campagne zelf op?

Wie samenwerkt met Strateeg HR kan rekenen op flexibiliteit en een aanpak op maat. Wij zetten de rekruteringscampagne steeds onder jouw bedrijfsnaam op, maar het vervolg is bespreekbaar. Als allround HR-partner kunnen wij nadien uiteraard alle kandidaten screenen, maar je kan dit ook zelf in handen nemen. Zo kies je steeds voor de werkwijze die jou het best ligt.

Boek jouw gratis adviesgesprek

Benieuwd hoe een digitale rekruteringscampagne er precies uitziet of hoe we dit voor jou zouden aanpakken? Wij lichten onze aanpak graag toe.
Gratis gesprek aanvragen

Vraag een gratis HR-scan aan

Niet alleen interesse in digitale rekruteringscampagnes, maar ook naar inzichten over je algemene HR-beleid? Dan is onze HR-scan zeker een aanrader.
HR-scan starten

Jouw slimme zet, ons strategisch HR-beleid.

Met Strateeg HR ondersteunen we bedrijven zodat zij hun menselijk kapitaal optimaal kunnen benutten.
Tevreden klanten!
Lees hun verhaal hier