Volledige ontzorging voor je HR

  • Bij Strateeg HR kan je niet alleen terecht voor gericht HR-advies, maar je kan ons ook inschakelen om dit beleid op de werkvloer te integreren.
  • Met onze HR-ondersteuning op maat bieden we dan ook een verregaande ontzorging, waarbij we het maximale uit jouw team weten te halen.
De aanpak van Strateeg HR

HR-ondersteuning op maat van jouw zaak

01

HR-scan

Een samenwerking start steeds met een grondige HR-scan van je bedrijf, om jouw noden in kaart te brengen. Deed je eerder al een beroep op ons HR-advies, dan is deze info al beschikbaar.
02

Onze expertise

Rekrutering

Nieuw talent nodig? Van jobomschrijving en digitale campagnes tot de uiteindelijke sollicitatiegesprekken, Strateeg HR neemt het rekruteringsproces volledig in handen en zorgt daarna ook voor een geslaagde onboarding.

Payroll

Strateeg HR ondersteunt in de maandelijkse payroll van jouw medewerkers. We zorgen voor een correcte verwerking van prestaties, uitbetaling van lonen en andere voordelen en zijn op de hoogte van de nodige wet- en regelgeving. Indien gewenst doet Strateeg HR ook suggesties naar loonoptimalisatie.

HR-administratie

Dankzij onze nauwkeurige HR-administratie beschik je over alle nuttige personeelsgegevens, een duidelijke vakantieregeling en perfecte naleving van de wetgeving in je sector.

Evaluatiegesprekken

Indien gewenst, neemt de HR-specialist van Strateeg HR de evaluatie- of feedbackgesprekken in je bedrijf voor zijn of haar rekening. Uiteraard krijg je als bestuurder steeds een nauwkeurig en zinvol verslag aangeleverd.

Assessments

Strateeg HR biedt PPA en GIA assessments aan van Thomas International. Als geaccrediteerd dienstverlener mogen we deze assessments bovendien zelf afnemen.

Een PPA (Personal Profile Analysis) assessment wordt gebruikt voor inzicht in de persoonlijkheidskenmerken en het gedrag van een persoon.

Een GIA (General Intelligence Assessment) assessment is een test om de algemene intelligentie te meten.

03

Bij jou ter plaatse

Om snel te kunnen schakelen en optimaal resultaat te boeken, vindt onze HR-ondersteuning altijd (deels) in je bedrijf plaats. Zo vormt Strateeg HR als het ware je eigen HR-dienst. Ondersteuning kan vanaf 8 uur per week, maar wordt steeds concreet afgesproken bij de opstart.
FAQs

Veelgestelde
vragen

01
Wat is het verschil tussen HR-advies en HR-ondersteuning?

Met ons HR-advies geven we jou als bestuurder alle info en handvaten om met je HR-beleid aan de slag te gaan. Wil je dit toch liever uitbesteden aan experts, dan kan je een beroep doen op onze HR-ondersteuning. Met deze service implementeren we het uitgestippelde beleid zelf in je bedrijf en zorgen we voor een volledige HR-ontzorging.

02
Kan ik niet beter een vaste medewerker aannemen?

Bij Strateeg HR heb je dan wel één duidelijke contactpersoon, die medewerker kan wel rekenen op de expertise van een volledig team. Zo hebben wij experts in alle vakgebieden van HR ter beschikking, van digitale campagnes tot loonbeleid of arbeidsreglementen.

03
Is een samenwerking niet te duur voor mij?

Samenwerken met Strateeg HR kan al vanaf 8 uren per week, wat uiteraard veel goedkoper is dan een eigen HR-dienst in je onderneming. Bovendien hanteren we een duidelijk en transparant uurtarief, zodat je perfect weet waar je aan toe bent.

Boek jouw gratis adviesgesprek

Interesse in onze HR-ondersteuning of wil je graag sparren over de mogelijkheden binnen jouw bedrijf? We horen het graag!
Gratis gesprek aanvragen

Vraag een gratis HR-scan aan

Benieuwd hoe jouw HR-beleid momenteel scoort en hoe Strateeg HR een verschil kan maken? Maak dan enkele minuutjes tijd voor onze HR-scan.
Contacteer ons

Jouw slimme zet, ons strategisch HR-beleid.

Met Strateeg HR ondersteunen we bedrijven zodat zij hun menselijk kapitaal optimaal kunnen benutten.
Tevreden klanten!
Lees hun verhaal hier